Izvor: Blic, 11.Mar.2009, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slobodan Zdravković v.d. direktora Fonda PIO

Upravni odbor Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje prihvatio je juče na sednici Upravnog odbora ostavku koju je podneo direktor Goran Lončar. Na mesto vršioca dužnosti te funkcije imenovan je Slobodan Zdravković, dok Lončara čeka neko od rukovodećih mesta u Ministarstvu unutrašnjih poslova, saznaje „Blic".

Meho Mahmutović, predsednik UO Fonda PIO, kaže da je UO uvažio ostavku Lončara i da je o njegovom radu dao pozitivno mišljenje.

- UO takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je imenovao za vršioca dužnosti Slobodana Zdravkovića. Raspisan je konkurs koji će trajati osam dana. Do kraja meseca zasedaće UO ponovo i odlučiće ko će biti direktor - objašnjava Mahmutović.

Inače, i sam Lončar je godinu dana bio v.d., a u ostavci je kao obrazloženje navedeno to što Vlada ni posle tog vremena nije dala saglasnost za njegov izbor. Zdravković, koji je radio u Bezbednosno-informativnoj agenciji, bio je kandidat potpredsednik Vlade Jovana Krkobabića koji je predložio da se Lončar povuče.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.