Sleteli s Pančevca: U smrt jugom

Izvor: Mondo, 03.Okt.2018, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sleteli s Pančevca: U smrt "jugom"

Dve osobe su poginule danas u Beogradu kada je automobil sleteo sa Pančevačkog mosta na obalu Dunava. Jedna žena je poginula na mestu pada automobila, a druga je podlegla povredama u bolnici.

Foto: MONDO/Aleksandar Subin Ilustracija

Jedna osoba je nastradala u automobilu a druga je izvučena iz smrskanog juga i povređena prevezena je u Urgentni centar, rečeno je Tanjugu u MUP. Nažalost, tamo je podlegla povredama.

Omašio Pančevac, pao na šine >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Nesreća se dogodila oko 14.30 na početku Pančevačkog mosta, u smeru od Beograda ka Pančevu, gde je automobil prešao bankinu i probio zaštitnu ogradu i sleteo na zemljanu površinu ispod mosta.

Prema nezvaničnim informacijama koje se mogu čuti na licu mesta, žena kopja je poginula na mestu nesreće je bila stara 47 godina.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.