Izvor: B92, 25.Dec.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slađan Ilić nije pobegao

Novi Sad -- Bivši predsednik opštine Štrpce, Slađan Ilić izjavio je za B92 da nije sa porodicom napustio Srbiju iz političkih razloga.

Ilić kaže da jeste van zemlje, ali je na odmoru, na skijanju u inostranstvu i uskoro se vraća u Srbiju. "Ja sam svoje političke aktivnosti zamrzao, a moja porodica i dalje živi na Brezovici, što je lako proveriti", rekao je Ilić.

"Dnevnik" je u subotu objavio da je bivši predsednik opštine Štrpci Slađan Ilić, koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pretučen u Beogradu, napustio Srbiju s porodicom. Ilić je napadnut 3. novembra, nekoliko sati posle sastanka kandidata Srpske liste s predsednikom Srbije Borisom Tadićem, a povodom kosovskih izbora. Policija do danas nije saopštila ko je napao Ilića. Slađan Ilić ne zna dokle je stigla istraga u vezi sa napadom koji je u novembru izvšen na njega. Jedino su me inspektori koji vode taj slučaj, obavestili da ima napretka, rekao je Ilić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.