Skype omogućio prevođenje u realnom vremenu za mobilne i fiksne telefone

Izvor: NovaEnergija.net, 13.Dec.2016, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skype omogućio prevođenje u realnom vremenu za mobilne i fiksne telefone

Skype funkcija prevođenja u realnom vremenu više nije limitirana samo na Skype-to-Skype razgovore. Servis je sada omogućen i za pozive sa mobilnih i fiksnih telefona. Kako bi koristili servis, korisnici će morati da imaju najnoviju betu Skype-a i da budu deo Windows Insider Programa. Za obavljanje poziva su potrebni Skype krediti.
Kada korisnik želi da se poziv prevede, može da uključi “translate” taster za jezik koji je podržan. Korisnik koji prima sadržaj će biti obavešten >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << da se razgovor snima i prevodi. Obema stranama će potom početi da se prikazuje prevedeni sadržaj sa malom zadrškom.
Funkcija prevođenja radi sa sledećim jezicima: engleski, španski, francuski, nemački, kineski (mandarinski), italijanski, portugalski (brazilski), arapski i ruski.
Izvor: benchmark.rs

Nastavak na NovaEnergija.net...






Povezane vesti

Skype omogućio prevođenje u realnom vremenu za mobilne i fiksne telefone

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Dec.2016

Skype funkcija prevođenja u realnom vremenu više nije limitirana samo na Skype-to-Skype razgovore. Servis je sada omogućen i za pozive sa mobilnih i fiksnih telefona. Kako bi koristili servis, korisnici će morati da imaju najnoviju betu Skype-a i da budu dio Windows Insider Programa. Za obavljanje...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.