Izvor: B92, 09.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simpo pomaže Sigurnoj kući

Beograd -- Listi donatora Sigurne kuće priključila se kompanija Simpo iz Vranja.

Danas je u Beogradu potpisan ugovor na koji su potpise stavili Svetislav Ljubić, izvršni direktor kompanije Simpo, i Veran Matić, predsednik Upravnog odbora Fonda B92. Tim ugovorom, Simpo se, kao poznati proizvođač nameštaja u Srbiji, obavezao na učešće u opremanju Sigurne kuće nameštajem i pratećom opremom, vrednosti 10.000 evra.

Izgradnja prve beogradske namenski izgrađene >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Sigurne kuće po evropskim standardima u završnoj je fazi. U Sigurnoj kući će do kraja novembra biti otvoreno prvo sklonište, površine 260 kvadrata, koje će moći da primi 25 osoba, dok će druga polovina objekta istog kapaciteta biti puštena u rad do kraja decembra, čime će beogradski projekat smeštanja žrtava porodičnog nasilja biti zaokružen.

Fond B92 još jednom poziva sve zainteresovane pojedince i kompanije da se priključe tom projektu kroz direktne ili robne donacije. Više informacija na telefon 011 301 2000.

Humanitarna akcija Emotiona

Produkcija Emotion pokrenula humanitarnu akciju dodele stolica institucijama u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

Ukućani Velikog brata prošle nedelje dobili su zadatak da sklope i ofarbaju 300 drvenih stolica. Prvih 20 stolica dobio je Dnevni boravak za decu i omladinu ometenu u razvoju u Šekspirovoj ulici u Beogradu, dok su u Požarevcu decu ometenu u razvoju obradovali s 25 stolica.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.