Sigurni na putu uz Kasko osiguranje i AMSS člansku i platnu karticu

Izvor: NovaEnergija.net, 11.Okt.2021, 14:34

Sigurni na putu uz Kasko osiguranje i AMSS člansku i platnu karticu

Ne dozvolite da vam nepredviđene situacije pokvare svakodnevni život, mislite na vreme i odaberite najsigurniji vid zaštite vašeg vozila još danas.
Prepustite brigu o svom automobilu iskusnom i stručnom timu AMS Osiguranja i osigurajte se da ćemo usled brojnih nepredviđenih situacija štetu na vašem vozilu umesto vas, platiti mi.
Odaberite najsigurniji vid zaštite svog vozila i istovremeno štedite novac!
Ova vrsta osiguranja je posebno korisna jer vam se, ukoliko je ugovoreno, >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << šteta isplaćuje u najkraćem mogućem roku, čak i kada ste vi krivac.
Zaključite polisu Kasko osiguranja kod nas i zaštitite se od brojnih rizika poput saobraćajne nezgode, poplave, požara, pada drveća ili fasade na vaš automobil ili krađe ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja.
AMS Osiguranje kreiralo je cenovno prihvatljivu uslugu kojom ćete na najbolji i najlakši način zaštititi vaš automobil.
AMS Osiguranje misli na vas i zato smo vam omogućili plaćanje premije u 12 mesečnih rata, čime se dodatno rasterećuje vaš budžet, a za plaćanje u celosti odobravamo i dodatni popust.
Bilo da zaključite polisu potpunog, dopunskog ili delimičnog Kasko osiguranja, naknada se isplaćuje bez obzira da li je šteta nastala vašom ili tuđom krivicom.
Podsećamo sve vozače da uz svaku zaključenu polisu Kasko osiguranja kod nas na poklon dobijate Super člansku i platnu karticu AMSS, kojom ostvarujete besplatne usluge i uštede na putevima Srbije i Evrope za godinu dana.
Nama je osiguranik na prvom mestu i zato smo za vas kreirali najpovoljnije cene i uslove na tržištu, a zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu možemo se pohvaliti brzom i efikasnom isplatom eventualne štete.
Zato ne čekajte ni dana, dođite u Ruzveltovu 16 u Beogradu ili na neko od preko 250 prodajnih mesta širom Srbije i uz pomoć stručnog i ljubaznog osoblja zaključite polisu Kasko osiguranja.
Za više informacija pozovite broj telefona 0800-009-009 ili posetite sajt www.ams.co.rs .
Foto: Promo

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.