Sedmi dan potrage za devojčicom iz Bora: Interpol raspisao poternicu, u Beču pokrenuta istraga, policija na nekoliko punktova u Banjskom polju

Izvor: Danas, 01.Apr.2024, 10:22

Sedmi dan potrage za devojčicom iz Bora: Interpol raspisao poternicu, u Beču pokrenuta istraga, policija na nekoliko punktova u Banjskom polju

Šta se do sada dogodilo? Patrole policije na nekoliko punktova u Banjskom polju, prenosi RTS Ambasador Srbije u Austriji Marko Blagojević izjavio je da je Ambasada u kontaktu sa nadležnim službama Srbije i Austrije. Interpol je raspisao žutu poternicu, koja se koristi za nestala lica. Kriminalistička služba pokrajine Beč pokrenula je istragu u slučaju nestanka dvogodišnje Danke Ilić iz Bora, koja je navodno viđena u glavnom gradu Austrije, potvrđeno je iz Policijske direkcije Beča dopisniku portala Kosovo onlajn. Ambasada Srbije u Austriji objavila je na zvaničnom sajtu da moli da ukoliko neko prepozna nestalu devojčicu, na teritoriji te države, odmah javi. Policija u Srbiji proverava snimak iz Beča na kom se vidi devojčica koja liči na nestalu Danku Ilić, nezvanično saznaje Danas Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio da se noćas oko pola tri u istrazi pojavio novi trag.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) BAGER OPET U BANJSKOM POLJU Raskopava divlju deponiju na starom putu, policija blokirala prilaz

Izvor: Blic, 01.Apr.2024

Bager koji je do juče raskopavao prostor oko pojate ispred koje je nestala Danka Ilić (2) danas je prebačen na drugu lokaciju - divlju deponiju na Starom banjskom putu. Kako prenosi reporter "Blica" sa lica mesta bager je na terenu uz pratnju policije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.