Scramble objavio novu fotografiju helikoptera H145M za Vojsku Srbije

Izvor: TangoSix.rs, 10.Okt.2018, 08:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Scramble objavio novu fotografiju helikoptera H145M za Vojsku Srbije

Holandska vazduhoplovna zajednica Scramble ponovo nas je obradovala.
Posle objavljivanja prve prave fotografije helikoptera H145M namenjenog našem RV i PVO juče je ponovo na Fejsbuk stranici Scramble objavljena nova fotografija srpskog vojnog helikoptera H145M.
Fotografija koju su Holanđani ponovo predstavili kao ekskluzivu, takođe je nastala u krugu Erbasovog pogona u nemačkom gradu Donevort. Na njoj je helikopter >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << u karakterističnoj maskirnoj šemi koja je odabrana za helikoptere H145M koje će dobiti RV i PVO i koja je na novoj slici mnogo bolje vidljiva.
Uočljiva je i pozicija rondele koja nam je poznata sa prve objavljene slike a ovaj put ona se ne vidi pošto je sakrivena belom nalepnicom. Isto je urađeno i sa nacionalnom zastavom i evidencijskim brojem koji se nalaze na repu a helikopter nosi i privremenu civilnu registraciju proizvođača D-HADD.
Scramble je objavio i da se helikopter trenutno priprema za probni let za koji se očekuje da će biti obavljen narednih dana.

The post Scramble objavio novu fotografiju helikoptera H145M za Vojsku Srbije appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Povezane vesti

Pogledajte EKSKLUZIVNU FOTOGRAFIJU srpskog vojnog helikoptera H145M, OVAKO će se braniti srpsko nebo

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2018

Helikopter trenutno priprema za probni let..Holandska kompanija „Skrembl“ objavila je na svom nalogu na Fejsbuku novu fotografiju srpskog vojnog helikoptera H145M namenjenog našem Ratnom vazduhoplovstvu...Fotografija koju su Holanđani ponovo predstavili kao ekskluzivu, nastala je u krugu „Erbasovog“...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.