Izvor: B92, 26.Jan.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savet NBS: Boško Živković nije bio na čelu Komisije

Beograd -- Savet Narodne banke Srbije saopštio je u ponedeljak da član tog saveta Boško Živković nije bio predsednik, niti član Komisije za hartije od vrednosti u vreme odlučivanja o trećoj emisiji akcija Nacionalne štedionice. Kako se navodi u saopštenju, Živković je na lični zahtev razrešen funkcije predsednika i člana te Komisije, 14. avgusta 2003. godine, a treća emisija akcija Nacionalne štedionice bila je u septembru.

Potpredsednik stranke G17 Plus Mlađan Dinkić zahtevao je prošle nedelje od Boška Živkovića, za koga je kazao da je bio predsednik Komisije za hartije od vrednosti, da pokrene krivične postupke protiv svih koji su eventualno prekršili zakon u slučaju Nacionalne štedionice.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.