Saučešća povodom smrti Nede Arnerić

Izvor: RTS, 11.Jan.2020, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saučešća povodom smrti Nede Arnerić

Stižu izjave saučešća povodom smrti slavne glumice Nede Arnerić, uz ocenu da je to veliki gubitak za kulturu Srbije.
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić uputila je telegram saučešća porodici, prijateljima, poštovaocima i građanima Srbije povodom smrti Nede Arnerić.
"Odlazak Nede Arnerić nenadoknadiv je gubitak za našu kulturu, filmsku i pozorišnu umetnost, ali i za sve nas - građane Srbije", >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << navela je Brnabić.
Ona je poručila da nas je Neda Arnerić, tokom svoje karijere duge više decenija, neizmerno radovala svojim raskošnim talentom u brojnim filmskim, televizijskim i pozorišnim ostvarenjima.
"Prepoznatljivom pojavom, toplinom i i osobenim šarmom kojim je plenila, osvojila je naša srca i upisala se na listu glumačkih velikana. U ime Vlade Srbije i svoje lično ime upućujem izraze najdubljeg saučešća članovima porodice, kolegama i prijateljima naše velike glumice", navodi se u telegramu saučešća premijerke Brnabić.
Sinoć je saučešće uputio i ministar kulture Vladan Vukosavljević a brojne kolege oproostile su se od poznate glumice.
Telegram saučešća uputila je i predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović.
"Sa velikom tugom i žaljenjem sam primila vijest o smrti jedne od najpoznatijih i najznačajnijih srpskih glumica Nede Arnerić. Originalni glumački dar i neponovljivi talenat Nede Arnerić, brojne ostvarene uloge i priznanja, ostaće vrijedna zaostavština filmskoj i pozorišnoj umjetnosti i kulturi uopšte", navela je Cvijanović.
Njen odlazak, kako je navela, predstavlja nenadoknadiv gubitak za porodicu, prijatelje i kolege, ali i za celokupnu srpsku kulturnu scenu.
"U ime građana Republike Srpske i u svoje ime, upućujem vam izraze najdubljeg saučešća", navodi se u telegramu predsednice Republike Srpske.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Brnabić: Odlazak Nede Arnerić je nenadoknadiv gubitak

Izvor: Večernje novosti, 11.Jan.2020

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić uputila je danas telegram saučešća porodici, prijateljima, poštovaocima i građanima Srbije povodom smrti velike glumice Nede Arnerić Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić uputila je danas telegram saučešća porodici, prijateljima, poštovaocima...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.