Sastanak Si Đinpinga i visoke komesarke Ujedinjenih nacija za ljudska prava

Izvor: Kurir, 25.Maj.2022, 11:23

Sastanak Si Đinpinga i visoke komesarke Ujedinjenih nacija za ljudska prava

Najvažniji kriterijum za proveru stanja u pogledu ljudskih prava u zemlji se meri time da li je osećaj dobiti, sreće i bezbednosti ljudi poboljšan, izjavio je danas kineski predsednik Si Đinping. On je to rekao tokom sastanka sa visokom komesarkom Ujedinjenih nacija za ljudska prava Mišel Bašele putem video veze.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Si Đinping: Ljudska prava u Kini zaštićena kao nikad pre

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Maj.2022

Predsednik Kine Si Đinping rekao je u razgovoru sa visokom komesarkom Ujedinjenih nacija za ljudska prava Mišel Bašle da su ljudska prava kineskog naroda zaštićena kao nikada ranije i da je je Kina uspešno prokrčila put razvoja ljudskih prava, u skladu sa trendom vremena i njenim nacionalnim...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.