Saradnja Srbije i Rusije u oblasti bezbednosti na visokom nivou

Izvor: RTS, 17.Okt.2018, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saradnja Srbije i Rusije u oblasti bezbednosti na visokom nivou

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i generalni tužilac Ruske Federacije Jurij Čajka konstatovali su u razgovoru u Beogradu da je saradnja dveju prijateljskih zemalja na visokom nivou.
Stefanović je istakao da Ministarstvo unutrašnjih poslova ostvaruje saradnju sa svim institucijama Ruske Federacije u oblasti bezbednosti, koja doprinosi i da, kroz razmenu iskustava >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i dobre prakse, srpska policija bude spremnija i efikasnija u obavljanju svojih zadataka.

Stefanović i Čajka su potvrdili da je saradnja policije i tužilaštva u svakoj zemlji ključna za postizanje dobrih rezultata u borbi protiv organizovanog kriminala, korupcije i terorizma.
Čajka je istakao da je ovako dobru saradnju potrebno nastaviti, sa mogućnošću njenog intenziviranja i unapređenja u cilju postizanja veće bezbednosti građana dve države, saopštio je MUP.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i generalni tužilac Ruske Federacije Jurij

Izvor: Beta Video, 17.Okt.2018

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i generalni tužilac Ruske Federacije Jurij Čajka su danas u Beogradu konstatovali da je saradnja dveju prijateljskih zemalja na visokom nivou.Ministar Stefanović je istakao da Ministarstvo unutrašnjih poslova saradjuje sa svim institucijama...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.