Saobraćaj otežan zbog magle, povećana opasnost od poledice

Izvor: NaDlanu.com, 02.Dec.2013, 08:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćaj otežan zbog magle, povećana opasnost od poledice

Saobraćaj u Srbiji je od jutros mestimično otežan zbog magle, a zbog niskih jutarnjih i večernjih temperatura, povećana je opasnost od poledice, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Tokom dana umeren sneg očekuje se u planinskim predelima.Zbog temperaturnih razlika i padavina učestali su odroni na putevima kroz klisure i useke i pored kamenih kosina.Putnička vozila se na graničnim prelazima zadržavaju oko 30 minuta. Od 21. novembra zbog radova na terminalima na hrvatskoj strani, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << GP Bačka Palanka nije u funkciji za teretna vozila. Radovi će trajati do sredine neredne godine.Zbog radova na izgradnji Koridora 10 na putu IA reda Leskovac-Vranje, na deonici između Male Kopasnice i Grdelice, brzina je ograničena na 30 km/h ka Leskovcu, a na 40 km/h ka Vranju. Ovakav režim saobraćaja će važiti do kraja godine.U toku je obnova starog mosta preko Dunava kod Beške, na AP E/75 Beograd - Novi Sad. Saobraćaj se obavlja dvosmerno preko novog mosta, uz neophodno poštovanje postavljene saobraćajne signalizacije i ograničenje brzine.Vozila idu zaobilaznim putem na magistralnom putu M-2, od Ribarića ka Rožaju, na delu kod Špiljana. Izvor: Blic

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Putevi klizavi, magla otežava saobraćaj

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Dec.2013, 08:30

Saobraćaj u Srbiji je od jutros mestimično otežan zbog magle i poledice, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.