Saobraćaj na raskrsnici u Grockoj još u prekidu, šteta se procenjuje danas (FOTO)

Izvor: BKTV News, 30.Jun.2018, 08:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćaj na raskrsnici u Grockoj još u prekidu, šteta se procenjuje danas (FOTO)

Na snazi je i dalje obustava saobraćaja u Grockoj, na raskrsnici ulica Smederevski put i Dr. Aleksandra Kostića, saopštilo je JP "Putevi Srbije".

Saobraćaj je obustavljen usled urušavanja mosta zbog vremenskih neprilika, a odvija se alternativnim putnim pravcima.

U nevremenu koje je juče zadesilo opštinu Grocka poplavljeno je dosta kuća, a šteta će treba da se procenjuje danas, navedeno je na portalu Grocka.info. Najugroženija mesta su bila Begaljica, Umčari, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << pojedini delovi Grocke, a na nekoliko mesta saobraćaj je u potpunom prekidu.

Dubočajski potok odneo je most na Smederevskom putu i saobračaj ka Smederevu je u potpunosti obustavljen do daljnjeg.

U Obrenovcu se voda povlači, nadležni tvrde da ne postoji bojazan od poplava kakve su bile 2014.

Most u Begaljici ka manastiru Rajinovac je takode odnela bujica. Na terenu su hitne službe, policija, vatrogasci i žandarmerija. Predsednik opštine Dragoljub Simonović bio je sa saradnicima u Begaljici zajedno sa hitnim službama.

POTOP U BEOGRADU: Više od 50 litara kiše po metru kvadratnom, ugrožene kuće, sve službe na nogama (FOTO/VIDEO)

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Drama posle poplava: Bujice odnele MOSTOVE i prekinule saobraćaj ka SMEDEREVU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2018

Evakuisan dom za stare u Umčarima..Na raskrsnici Smederevskog puta i Ulice doktora Aleksandra Kostića u Grockoj i dalje je na snazi obustava saobraćaja!..Pročitajte i:..Na toj deonici saobraćaj je obustavljen usled urušavanja mosta zbog vremenskih neprilika i odvija se alternativnim putnim pravcima....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.