Izvor: Danas, 08.Jun.2023, 23:34

Sanda Rašković Ivić: Razgovori sa Vučićem su farsa

Potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić izjavila je danas da deo opozicije koji organizuje proteste "Srbija protiv nasilja" neće izaći na vanredne izbore ako se pre toga ne ispune svi zahtevi protesta.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Miroslav Aleksić na protestu „Srbija protiv nasilja“: Ovo je momenat kad nema nazad, dok se ne ispune zahtevi, nema razgovora

Izvor: Danas, 09.Jun.2023, 19:53

Očekujemo da se sledeće nedelje suočimo sa stvarnošću u smislu šta vlast misli o reci ljudi, o onima koji nedeljema unazad samo traže nenasilje u javnom prostoru, i uvođenju institucionalne odgovornosti - poručio je sa protesta Srbija protiv nasilja Miroslav Aleksić, potpredsednik Narodne stranke.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.