Samo da bratu odnesem gel za potenciju

Izvor: Mondo, 17.Apr.2013, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samo da bratu odnesem gel za potenciju

Vozač autobusa u kom je zaplenjeno 700 kesica gela za potenciju "Kamagra", priznao da je gel njegov i da ga nosi svom bratu u Cirih.

Srpski carinici su danas na graničnom prelazu Horgoš sa Mađarskom sprečili krijumčarenje 700 kesica oralnog gela za potenciju "Kamagra", a vozač autobusa, koji je priznao da je taj preparat njegov, rekao je da ga nosi svom bratu u Cirih.

Preparat je, kako je prenela Uprava carina, otkriven na izlazu iz Srbije u autobusu švajcarskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << registarskih oznaka koji saobraća na relaciji Novi Pazar - Bern. Upitani šta imaju da prijave za carinsku kontrolu, vozač i putnici su odgovorili da nemaju ništa.

Detaljnom kontrolom, tokom koje je korišćen i mobilni skener, otkriveno je da se u frižideru autobusa nalazi 50 pakovanja po sedam gelova za potenciju "Kamagra". U kesi za đubre pored vozačevog sedišta otkrivene su dve kutije plazme u kojima je pronađeno još 50 pakovanja po sedam gelova istog preparata, saopštila je Uprava carina.

Protiv vozača, državljanina Srbije iz Novog Pazara, koji se I prijavio kao vlasnik neprijavljene robe, pokrenut je prekršajni postupak. On je izjavio da je preparat za potenciju trebalo da preda bratu u Cirihu, piše u saopštenju.

(Beta)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.