„Sami ćemo odlučiti kako da se odbranimo“: Netanjahu nakon sastanka sa Berbok i Kameronom

Izvor: Danas, 17.Apr.2024, 18:22

„Sami ćemo odlučiti kako da se odbranimo“: Netanjahu nakon sastanka sa Berbok i Kameronom

Izrael će samostalno odlučiti kako da se odbrani, izjavio je danas izraelski premijer Benjamin Netanjahu, nakon sastanka s nemačkim i britanskim ministrima spoljnih poslova Analenom Berbok i Dejvidom Kameronom, koji su ponovili apele na Izrael za uzdržanost nakon iranskog napada dronovima i projektilima proteklog vikenda.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠAMAR ZA BRITANCE I NEMCE! Netanjahu brutalno odgovorio saveznicima - "Sami ćemo odlučiti kako ćemo odgovoriti Iranu"

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2024

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu zahvalio je u sredu ministrima spoljnih poslova Nemačke i Britanije na podršci, ali je rekao da će Izrael doneti sopstvene odluke o svojoj bezbednosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Amirabdolahjan: Iran ne želi eskalaciju tenzija na Bliskom istoku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Apr.2024, 14:26

Iranski ministar spoljnih poslova Hosein Amirabdolahjan izjavio je danas da je Iran, nakon izvođenja raketnog napada na Izrael proteklog vikenda, obavestio Sjedinjene Američke Države da ne želi eskalaciju tenzija u regionu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.