Sajtu RTS-a priznanje časopisa PC Press

Izvor: RTS, 07.Feb.2018, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajtu RTS-a priznanje časopisa PC Press

Na svečanosti u Skupštini grada, uručena su priznanja časopisa "PC Press" najboljim sajtovima u kategoriji "Vesti i mediji": rs.n1info.com (pobednik), danas.rs, krik.rs, nedeljnik.rs i rts.rs.
Dvadeset prvu godinu zaredom, dodeljena su priznanja časopisa PC Press za najboljih 50 onlajn nastupa.

Stručni žiri u sastavu Dragana Đermanović, Dragan Varagić i Voja Žanetić izabrao je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pet najboljih informativnih sajtova, među kojima je i Internet portal RTS-a.
U obrazloženju odluke se podseća da RTS konstantno unapređuje svoj internet portal, trudeći se da uvek ima najsvežije informacije iz zemlje i sveta.
"Sajt omogućava i gledanje satelitskog i slušanje radio-programa RTS-a 1, 2, 3 i Beograd 202 – direktno sa sajta. O kvalitetu sadržaja ne treba govoriti, a posebno nas je impresionirala optimizacija za rad na mobilnim uređajima", navedeno je u obrazloženju odluke.
Na sajtu PC Press-a možete pogledati spisak dobitnika priznanja u ostalim kategorijama. 
Priznanja su uručena na svečanosti u Skupštini grada Beograda.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Nagrade PC Pressa za 2017.

Izvor: SEEcult.org, 07.Feb.2018

Časopis PC Press proglasio je 7. februara 50 najboljih sajtova, stranica na društvenim mrežama i aplikacija u Srbiji, konstatujući da je domaći onlajn sadržaj sve brojniji i raznovrsniji, te da se ne svodi samo na sajtove od po nekoliko strana, već je sve dinamičniji, a u interakciji s društvenim...

Nastavak na SEEcult.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.