Sajam starih zanata u Deliju

Izvor: Studnel.com, 27.Nov.2015, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam starih zanata u Deliju

Deset zanatlija podeljenih u tri grupe predstaviće svoj rad i pokušaće da nauče učesnike svom zanatu.
Prva grupa radionica, koja će se sastojati iz radionice krojenja i šivenja, zlatoveza i izrade nakita, održaće se od 11 do 13 časova, druga grupa – filigran, ikonopis, crtanje na staklu, slikanje, održaće se od 13 do 15 časova, a treću radionicu činiće duborez, intarzija i grnčarija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Studnel.com << /> Cena karte za jednu grupu radionica iznosi 200 dinara. Sav prikupljen novac namenjen je realizaciji projekta Zadužbina znanja. Ovaj projekat se realizuje u okviru programa Uspešan fandrejzing, koji sprovode Trag fondacija i Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID).

sajamstari zanatidelinisradionicezanatlijezaduzbina znanjatrag fondacijausaidmladi ambasadori

Nastavak na Studnel.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.