Sahranjene žrtve monstruma iz Kanjiže

Izvor: Mondo, 20.Maj.2015, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sahranjene žrtve monstruma iz Kanjiže

Na groblju u Martonošu danas su sahranjeni Natalija Bajtai (25) i njeni roditelji Karolina i Šandor, koje je u nedelju brutalno ubio Natalijin svekar Rade Šefer protiveći se njenom braku sa njegovim sinom Vlastimirom (25).

Foto: Guliver/Getty Images

Na opelu koje je počelo u 16 sati prisustvovalo je nekoliko stotina članova porodice i prijatelja nastradalih, među kojima ima najviše drugova i drugarica ubijene Natalije.

 Ispred kapele >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << protezala se nepregledna kolona ožalošćenih, sa cvećem i vencima, piše “Telegraf”.

Natalijinom bratu Zoltu, koji je u jednom danu izgubio roditelje i sestru, pozlilo je, zbog čega je morala da interveniše Hitna pomoć.

Juče su sahranjeni i bračni par Gizela (63) i Jene (74) Traćik iz Oroma, sa svojom ćerkom Rozom Šefer, koje je njen bivši suprug Rade Šefer pobio u ovom selu, pre nego što je otišao u Martonoš i nastavio masakr.

Rade Šefer (55) ubio je snaju, njene roditelje, tasta i taštu, svoju suprugu, a jednu osobu je ranio. Kako su preneli mediji, mladin teča ubio je Šefera.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

(FOTO) SAHRANJENE ŽRTVE MASAKRA U KANJIŽI: Vlastimiru pozlilo kad je ispraćao tek venčanu suprugu

Izvor: Kurir, 20.Maj.2015

KANJIŽA - Na groblju u Martonošu danas su sahranjeni Natalija Bajtai (25) i njeni roditelji Karolina i Šandor, koje je u nedelju brutalno ubio Natalijin svekar Rade Šefer protiveći se njenom braku sa njegovim sinom Vlastimirom (25)...Njih troje su sahranjeni na seoskom katoličkom groblju u Martonošu,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.