Sada možete postavljati fotografije na Instagram i bez aplikacije

Izvor: NovaEnergija.net, 13.Maj.2017, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sada možete postavljati fotografije na Instagram i bez aplikacije

Korisnici Instagrama više ne moraju da instaliraju aplikaciju, kako bi postavili fotografije ili video na ovu društvenu mrežu, već to mogu učiniti direktno preko web stranice Instagram.com.
Fotografije i video snimke možete, kao i preko aplikacije, postaviti s filterima, dodati u opciju Stories ili poslati nekom kao direktnu poruku.
Međutim, uređivanje fotografije preko web stranice Instagrama je ograničeno, prenosi Verge. Kompanija je funkcionalnost Instagrama bez aplikacije >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << pratila od marta. Ranije su se preko stranice samo mogle videti notifikacije, ali sada stranica izgleda gotovo kao i aplikacija. Instagram nije redizajnirao ili modifikovao PC verziju stranice, tako da je postavljanje fotografija i videosnimaka moguće samo preko mobilnih uređaja.
Iako ima nekoliko ograničenih funkcija, moguće je izgraditi i održavati profil putem web stranice Instagram.com bez aplikacije. Tako da, ukoliko možda imate slabu memoriju na mobilnom telefonu, možete se rešiti aplikacije.
Izvor: klix.ba
Foto: Pixabay

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.