Šabac: Svađa pa pucanje u kolena

Izvor: Mondo, 13.Okt.2018, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šabac: Svađa pa pucanje "u kolena"

Pripadnici MUP-a u Šapcu uhapsili su I.M. (23) iz tog grada zbog sumnje da je ranio drguog mladića.

Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

Uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela laka telesna povreda i nedozvoljeno držanje i nošenje oružja.

Ranjavanje Peconija: Potvrđena optužnica

Sumnja se da je on 7. oktobra u toku noći, posle kratke rasprave na ulici, pucao u dvadesetdvogodišnjeg muškarca iz pištolja >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i naneo mu prostrelnu ranu u predelu noge.

Po nalogu nadležnog tužioca, I.M. je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužilaštvu.

Sudija za prethodni postupak Višeg suda odredio mu je pritvor do 30 dana.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Šabac: Posle svađe ranio muškarca u nogu

Izvor: B92, 13.Okt.2018

Policija u Šapcu uhapsili je I.M. (23) iz tog grada zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela laka telesna povreda...Uhapšen je i zbog sumnje da je počinio krivično delo i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija...Sumnja se da je on...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.