SVE JE SPREMNO ZA WINNER OF THE FUTURE: Viktor Savić, Full Burazeri, Serbian i CS igrači pokazali kakvi su gejmeri

Izvor: NovaEnergija.net, 10.Dec.2017, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE JE SPREMNO ZA WINNER OF THE FUTURE: Viktor Savić, Full Burazeri, Serbian i CS igrači pokazali kakvi su gejmeri

Viktor SaviĆ, Full Burazeri, Serbian i profi CS igraci juče su se zagrevali za turnir Winner of the future i pokazali zavidno gejmersko umeće.
Momci su se zagrejali pred veliki turnir sa bogatim nagradnim fondom koji iznosi 4000$. Budućnost gejminga je stigla na velika vrata. Strast ka omiljenim igricama dobija potpuno novu dimenziju. Na predstojećem Future Parku, koji se održava od 15. Do 24. Decembra u okviru Beogradske zime u hali 4 Beogradskog sajma, biće održan međunarodni >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << gejming turnir. Naime Winner of Future ima nagradni fond od 4000 dolara, a broji osam timova. Grupe ce biti sastavljene od 4 tima, sa sistemom igranja GSL. Svi mečevi ce biti strimovani na Twitch platformi uz studijsku produkciju.

Svi pasionirani ljubitelji novih tehnologija, oni koji vole da uče kroz igru, pozitivni radoznalci koji uživaju u čarima savremenog doba, uvek za korak ispred svog vremena, svi oni koji žele da zakorače u budućnost – imaće ove zime priliku da se pridruže tehnološkoj revoluciji i iskuse virtuelnu realnost.

Future Park pružiće posetiocima jedinstvenu šansu da vide i nauče nove stvari, da navijaju za internacionalne timove na gejming turniru, da iskuse 3D experience aktivacije, ali i da se zabave uz raznovrsne muzičke i pozorišne programe. Gosti Future Parka biće YouTube zvezde koje već imaju milione fanova, čiji su YouTube snimci pregledani preko 600 miliona puta, a koje javnost nestrpljivo očekuje da bolje upozna. Ovaj događaj pružiće mnogima šansu i da se povežu sa IT industrijom, njenim izazovima i velikim projektima koji tek dolaze u Srbiju.
Foto: Promo

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.