Izvor: Blic, 22.Apr.2024, 04:52

SVAKO PETO DETE U SRBIJI IMA SEKS PRE 12. GODINE?! Trkaju se da izgube nevinost zbog statusa u školi: "Neću da budem poslednja u razredu"

Rezultati istraživanja u vezi sa zdravljem školske dece u 2022. godini, koje je sproveo Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut", dokazali su dosadašnji trend da je većina učenika prvi intimni odnos imala sa 15 godina, a ono što je poražavajuće, pokazano je da ne brinu o reproduktivnom zdravlju, s obzirom da trećina pri poslednjem seksualnom odnosu nije koristila kondom, niti bilo koji drugi vid kontracepcije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Batut: U 2023. veći obuhvat vakcinacijom, nego 2022. godine

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Apr.2024

Prema podacima Instituta za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut", obuhvat vakcinacijom i revakcinacijom je u prošloj godini u zemlji bio veći od broja vakcinisanih 2022. godine, izuzev revakcinacije protiv difterije i tetanusa, koja se prima u završnom razredu osnovne škole.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.