SUTRA POČINJE VELIKA AKCIJA KURIRA I ĐAKA: Kupite zimske stvari po 50% sniženim cenama

Izvor: Kurir, 03.Dec.2015, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUTRA POČINJE VELIKA AKCIJA KURIRA I ĐAKA: Kupite zimske stvari po 50% sniženim cenama

Obucite se toplo, moderno i povoljno.

Hladni dani su stigli, sneg samo što nije obeleo, a Kurir i “Đak” vam daju priliku da se spremite za zimu, uz popuste do 50% na modele renomiranih svetskih brendova. Ako se spremate za skijanje sa decom i potrebna vam je topla garderoba, onda je ovo prilika koja se ne propušta.

Kako do popusta?

1. korak

Isecite talon koji ćete dobiti u Kuriru u petak 4. decembra.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
3. korak

Ukoliko ste pravilno popunili talon i imate svih pet sličica, od 10. do 25. decembra posetite bilo koju “Đakovu” prodavnicu, osim “Đakovih” diskonta i ostvarite popust na neki od odabranih proizvoda. Spisak “Đakovih” prodavnica pogledajte na www.djaksport.com.

Popust od 50% važi na obeležene modele brendova Carrera, Copperminer, Catmandoo, Eastbound, Astrolabio, Kappa. Popust od 30% odobrava se na obeležene modele brendova Hummel i Shooter. Akcija važi za više od 130 proizvoda renomiranih svetskih marki.

Uz Kurir i “Đak” nema zime!

Autor: Promo tekst

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.