STRAŠAN SUDAR: Od automobila olupine, šestoro povređeno

Izvor: Mondo, 11.Nov.2018, 00:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAŠAN SUDAR: Od automobila olupine, šestoro povređeno

Strašna saobraćajna nesreća dogodila se u subotu, sat vremena pred ponoć na Novom Beogradu. Dva automobila, u kojima je bilo šestoro mladih ljudi, potpuno su smrskana. Samo pukom srećom niko nije izgubio život.

Foto: MONDO/Georgi Mitev Šantek

Nesreća se dogodila u Ulici dr Huga Klajna, u beogradskom naselju Bežanijska kosa, kada je automobil "opel" austrijske registracije velikom brzinom naleteo na "reno" beogradskih tablica.

U "renou" su bili mladić >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i devojka stari stari oko tridesetak godina, koji su iz ulice skretali na parking kada je na njih naleteo automobil iz njihovog smera koji je prešao u drugu saobraćajnu traku u delu ulice gde je puna linijia, rekli su očevici reporteru MONDA.

Oba automobila od siline udara su završila na trotoaru.

U automobilu strane registracije je bilo četvoro tinejdžera, srpskih državljana, koji su izgledali kao da idu u provod.

Na oba automobila su "ispaljeni" svi vazdušni jastuci koji su, po svoj prilici, i ove večeri spasili živote.

Foto: MONDO/Georgi Mitev Šantek

Mladić i devojka iz "renoa" su kontuzovani i vetrovatno sa blagim potresom mozga, dok je vozač "opela" krvario iz glave ali je policiju i Hitnu pomoć dočekao na nogama, vidno uzbuđen.

U njegovim kolima povređena je, srećom lakše, još jedna devojka.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.