Izvor: B92, 09.Mar.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRS: Svi se boje B92

Beograd -- Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Tomislav Nikolić kaže da medijsku hajku protiv te stranke predvodi B92.

"Upozoravam B92 da neće odbraniti vlast Vojislava Koštunice i Borisa Tadića napadima na SRS. Kome smeta činjenica da sam ja pokušao da uspostavim saradnju sa tri četvrtine čovečanstva?", rekao je Nikolić povodom izveštaja B92 o sastanku poslaničke grupe Srpske radikalne stranke u Skupštini SCG sa ambasadorima nekoliko afričkih zemalja. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Izveštavanje sa tog skupa dovedeno je do apsurda, a stav ambasadora Kraljevine Maroko da Kosovo treba da ostane u sastavu Srbije izvrgnut je ruglu", kaže Nikolić i dodaje da će SRS od Radiodifuzne agencije tražiti da B92 ne dobije nacionalnu frekvenciju.

"Izveštavanje B92 više ne može da se trpi, od njih sada svi zaziru i svi ih se boje", kaže Nikolić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.