SRĐAN RADOVANOVIĆ, ČOVEK BEZ BLAMA

Izvor: Kurir, 10.Dec.2010, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRĐAN RADOVANOVIĆ, ČOVEK BEZ BLAMA

BEOGRAD - Ne može bez „Jata“! Srđan Radovanović, sad već bivši direktor „Jat ervejza“, postaće savetnik u toj kompaniji, i to s platom koju je dosad imao - oko 200.000 dinara! Kako Kurir saznaje, bez obzira na to što je napravio čitavu dramu u vezi sa svojom ostavkom koju nije hteo da podnese

BEOGRAD - Ne može bez „Jata“!

Srđan Radovanović, sad već bivši direktor „Jat ervejza“, postaće savetnik u toj kompaniji, i to s platom koju je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dosad imao - oko 200.000 dinara!

Kako Kurir saznaje, bez obzira na to što je napravio čitavu dramu u vezi sa svojom ostavkom koju nije hteo da podnese, on je zatražio savetničku funkciju! Da apsurd bude veći, lično je ukinuo mesto savetnika kad je zaseo u prvu fotelju „Jat ervejza“.

- Tada je govorio da su savetnici neradnici i promenio je pravilnik kako bi ugasio takvo radno mesto, a eto ga sad. Ali ni to mu nije dovoljno, već hoće da zadrži svoju platu koju je imao kao generalni direktor, što je oko 200.000 dinara - kaže naš izvor.

Kako on tvrdi, još nije poznato da li će Radovanović napustiti mesta u upravnim odborima i skupštinama firmi u kojima „Jat ervejz“ ima svoje članove - „Suportu“, „Atilu“ i „Amadeusu“.

Kurir je pokušao da dobije komentar od Srđana Radovanovića, koji se na svoj mobilni telefon javio upitavši: „Ko me traži?“ Kada smo se predstavili, opet je upitao:

- Zašto me zovete na mobilni telefon?!

- Zato što još nismo dobili odgovore na naša pitanja iz vaše službe za odnose s javnošću - glasio je naš odgovor.

- Nisam više direktor „Jat ervejza“ i ta služba nije moja - bilo je sve što nam je rekao.

Sindikat: Skandalozno!

Sindikalna organizacija komercijalno-ekonomsko-pravnih radnika „Jat ervejza“ prva je digla glas protiv angažovanja Srđana Radovanovića u „Jat ervejzu“.

„ Zatečeni smo skandaloznim predlogom da se bivši direktor Srđan Radovanović postavi na mesto savetnika! Pa, upravo je on ukinuo to radno mesto u kompaniji kad je postavljen za direktora.“

Kurir u avionima

Srđan Radovanović je prošle godine izbacio naš list iz aviona „Jata“ zbog toga što smo pisali o malverzacijama u kompaniji. Međutim, novo rukovodstvo planira da vrati Kurir u letelice jer je to najtraženiji dnevni list među njihovim putnicima.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.