Izvor: Blic, 01.Jul.2023, 08:07

SRBIJOM HARA MISTERIOZNI VIRUS Svi se žale na ova 4 čudna simptoma, a niko ne zna šta je: "Nikada nisam bila ovako dugo bolesna"

Jak bol u grlu, promuklost, gubitak glasa blaga temperatura, malaksalost, samo su neki od simptoma koji već nedeljama more građane. Mnogi se pitaju da li je u pitanju neki specifičan virus koji hara, ili kovid sada daje drigačije manifestacije? Odgovor je "ne" u oba slučaja, jer u pitanju je miksovana infekcija.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pojava misterioznog virusa u Srbiji: Ljudi se žale na ova 4 simptoma, a niko ne zna šta je

Izvor: B92, 01.Jul.2023

Jak bol u grlu, promuklost, gubitak glasa blaga temperatura, malaksalost, samo su neki od simptoma koji već nedeljama more građane...Mnogi se pitaju da li je u pitanju neki specifičan virus koji hara, ili kovid sada daje drigačije manifestacije? Odgovor je "ne" u oba slučaja, jer u pitanju je miksovana...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.