Izvor: Blic, 18.Feb.2024, 08:31

SRBIJA NA UDARU EKSTREMNOG VREMENA Nastavlja se opasni trend od prošle godine: Spremite se, prognoza nakon praznika donosi NEOČEKIVANE OBRTE

Neobično toplo vreme koje je obeležilo prvu polovinu februara uspelo je da prevari sve vesnike proleća od mrkog medveda koji se radije sunčao nego se vratio u pećinu, pa do visibaba koje su obradovale šetače po parkovima. Da li možemo da se opustimo i radujemo se ranom proleću ili zima vreba iza ugla, otkriva najnovija vremenska prognoza za naredne dane.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NE ODLAŽITE KAPUTE Detaljna prognoza za naredne dane: Preko 20 stepeni usred februara, a evo kad nam stižu KIŠA I SNEG

Izvor: Blic, 18.Feb.2024

Natprosečno visoke temperature za ovo doba godine nisu bile "rezervisane" samo za prvu polovinu februara. Naime, toplo vreme sa temperaturama iznad proseka očekuje nas i posle 23. februara, navodi Marko Čubrilo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.