Kolinda: Akcija Oluja prekretnica, SPASILA je BIH

Izvor: Mondo, 01.Avg.2019, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolinda: Akcija "Oluja" prekretnica, SPASILA je BIH

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović izjavila je danas da je "Oluja" spasila Bosnu i Hercegovinu, prenosi Anadolija.

Foto: Tanjug/Peter Klaunzer/Keystone via AP

  "Oluja je bila prekretnica koja je označila dolazak mira ratom izmučene Republike Hrvatske. Olujom su razbijeni zločinački planovi o tzv. Velikoj Srbiji koji su kolali godinama pre Domovinskog rata. Hrvatska je želela put mira prema svojoj slobodi. Tuđi osvajački planovi prisilili >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << su nas da tu slobodu stvaramo oružjem u rukama", poručila je ona.

"Upravo je Oluja spasila Bosnu i Hercegovinu i volela bih da naši susedi nikada ne zaborave ko im je pružio ruku u najtežim danima", izjavila je Grabar-Kitarović.

Hrvatska predsednica odlikovala je pripadnike Hrvatske vojske povodom Dana pobede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 24. godišnjice Vojno policijske akcije "Oluja".

Kolinda sprema novi SKANDAL: Biće na koncertu Tompsona?

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kitarović: Oluja spasila BiH

Izvor: Danas, 01.Avg.2019

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović izjavila je danas da je "Oluja" spasila Bosnu i Hercegovinu, prenosi Anadolija. Članak Kitarović: Oluja spasila BiH se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.