Izvor: Blic, 10.Dec.2021, 09:57

SPREMAJU KASARNE ZA REGRUTE? Ministarstvo odbrane završava plan za obavezno služenje vojnog roka iako se ne zna da li će biti "vraćen na snagu"

Ministarstvo odbrane pripremilo je nekoliko modela služenja obaveznog vojnog roka, koji će do ponedeljka biti predstavljeni predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, navode Večernje novosti. Ovi planovi biće aktivirani ukoliko država reši da ukine postojeću odluku iz 2010. godine kojom je služenje vojnog roka - zamrznuto.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novosti: Nekoliko modela služenja vojnog roka biće predstavljeno Vučiću tokom vikenda

Izvor: Danas, 10.Dec.2021

Jedna od radnih verzija modela za obavezno služenje vojnog roka predviđa šestomesečno služenje u okviru koga bi u kasarne išlo najmanje 3.000 regruta, objavile su danas "Večernje novosti".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.