SPC IMA VIŠE SVEŠTENIKA NEGO CG VOJNIKA: Milovi bivši ministri obrušili se na DŽOMIĆA zbog ovih reči, a sve zbog izbora u Nikšiću!

Izvor: Kurir, 26.Feb.2021, 17:56

SPC IMA VIŠE SVEŠTENIKA NEGO CG VOJNIKA: Milovi bivši ministri obrušili se na DŽOMIĆA zbog ovih reči, a sve zbog izbora u Nikšiću!

Protojerej Mitropolije crnogorsko-primorske Srpske pravoslavne crkve Velibor Džomić izjavio je u emisiji “Srpski svijet” na IN4S televiziji da u Crnoj Gori postoji 650 “samo crkvenih odbora”, objašnjavajući što to zapravo znači i koja je snaga srpskih popova u našoj državi. Ova izjava protojereja izazvala je reakcije dvojice bivših Milovih ministara, koji su je komentarisali na druptvenim mrežama.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Crna Gora ima više sveštenika nego vojnika

Izvor: Danas, 26.Feb.2021

Protojerej Mitropolije crnogorsko-primorske Srpske pravoslavne crkve Velibor Džomić tvrdi da u Crnoj Gori postoji 650 "samo crkvenih odbora", prenose crnogorski mediji.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.