SPAVAO JE SA 23 ŽENE JER SU MISLILE DA JE LEO MESI! HIT PRIČA: Dvojnik slavnog Argentinca na PREVARU odvodio žene u krevet i sada je u velikim problemima!  (VIDEO)

Izvor: Kurir, 26.Jun.2019, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPAVAO JE SA 23 ŽENE JER SU MISLILE DA JE LEO MESI! HIT PRIČA: Dvojnik slavnog Argentinca na PREVARU odvodio žene u krevet i sada je u velikim problemima! (VIDEO)

Iranac Reza Parasteš je svoju neverovatnu sličnost sa jednim od najboljih fudbalera sveta Lionelom Mesijem maksimalno iskoristio.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

DOKAZ DA JE IZGLED BITAN: Žene su lude za njim! Odvlače ga u krevet jer misle da je Mesi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2019

Interesantna priča...Reza Paresteš, poznatiji kao iranski Mesi, iskoristio je na, po njega, najbolji mogući način svoj izgled i obmanuo je 23 žene da završe s njim u krevetu misleći da je on zapravo poznati Argentinac...Paresteša na Instagramu prati 700.000 ljudi i pravo je čudo kako je uspeo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.