Izvor: Blic, 20.Maj.2022, 10:50

"SMANJUJU PAKOVANJA DA BI POVEĆALI PROFIT" Ambalaže u prodavnicama čine se iste, a gramaža sve manja: Da li su kupci PREVARENI?

Nekada se znalo – tabla čokolade imala je standardnih 100 grama, mleko se prodavalo na litar, a čašu jogurta, nakon što se popije, čuvali smo kao "mericu" za 200 grama. Sada se više ništa ne podrazumeva, jer sve veći broj proizvođača pribegava praksi da za isti novac potrošačima nudi manju količinu proizvoda.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Proizvođači se trude da zavrnu kupce, gramaža proizvoda sve manja za iste pare

Izvor: Luftika.rs, 20.Maj.2022

Sa novim talasom opšteg poskupljenja dobro merkamo gde ćemo potrošiti svaki dinar i pažljivo gledamo koji je proizvod na akciji tog dana. Plate nikako ne prate rast cena i životni standard prosečnog građanina Srbije se srozava svakog dana, polako ali sigurno.. U stvari, čak ne ni polako, dovoljno...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.