„SKVER NAJN” OTVORIO BAŠTU

Izvor: Kurir, 25.Jun.2011, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„SKVER NAJN” OTVORIO BAŠTU

BEOGRAD - Uživanje za sva čula! Povodom otvaranja „Skver najn” letnje bašte i promocije „Skver najn” restorana otvorenog karaktera, u četvrtak uveče u ovom hotelu priređen je koktel kojem je prisustvovao veliki broj zvanica, prijatelja kuće, predstavnika vodećih kompanija i klijenata, kao i predstavnika diplomatskog kora.

BEOGRAD - Uživanje za sva čula!

Povodom otvaranja „Skver najn” letnje bašte i promocije „Skver najn” restorana otvorenog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << karaktera, u četvrtak uveče u ovom hotelu priređen je koktel kojem je prisustvovao veliki broj zvanica, prijatelja kuće, predstavnika vodećih kompanija i klijenata, kao i predstavnika diplomatskog kora.

- „Skver najn” letnja bašta i restoran su prijatno i ušuškano mesto, a tokom letnjih meseci mogu navratiti svi Beograđani koji žele lagan obrok pripremljen od najkvalitetnijih sezonskih sastojaka ili neko od vrhunskih vina sa naše jedinstvene vinske karte - kaže Marija Lučić, marketing menadžer „Skver najn” hotela.

Nameštaj u bašti čine delom antikviteti i predmeti kupovani širom sveta, a delom komadi specijalno pravljeni za potrebe kuće kako bi ambijent, ušuškan između Beogradske filharmonije i Kinoteke, gostima bio što prijatniji tokom vrelih meseci.

(S. T.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.