ŠKOLARIJADA OBEĆAVA SPEKTAKL! Svetske sportske igre mladih u Beogradu

Izvor: Kurir, 04.Sep.2021, 15:51

ŠKOLARIJADA OBEĆAVA SPEKTAKL! Svetske sportske igre mladih u Beogradu

Glavni grad Srbije, od 11. do 19. septembra biće domaćin Školarijade – Svetskih sportskih igara mladih. Ono što je Olimpijada za najbolje sportiste sveta, biće Školarijada za učenike osnovnih škola. Prvi put u istoriji školskog sporta na jednom mestu će se naći osnovci iz celog sveta i takmičiće se u čak 14 sportova (dečaci i devojčice).

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Svetske sportske igre mladih u Beogradu

Izvor: RTS, 04.Sep.2021

Glavni grad Srbije, od 11. do 19. septembra biće domaćin Školarijade - Svetskih sportskih igara mladih. Ono što je Olimpijada za najbolje sportiste sveta, biće Školarijada za učenike osnovnih škola. . Prvi put u istoriji školskog sporta na jednom mestu će se naći...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.