SILOVATELJ DOLIJAO POSLE 14 GODINA: DNK analiza otkrila predatora iz Milana baš kada su se spremali da arhiviraju slučaj!

Izvor: Kurir, 17.Jan.2021, 14:19

SILOVATELJ DOLIJAO POSLE 14 GODINA: DNK analiza otkrila predatora iz Milana baš kada su se spremali da arhiviraju slučaj!

Posle 14 godina, zahvaljujući DNK, policija u Milanu otkrila je i uhapsila nasilnika koji je u centru grada na autobuskoj stanici silovao ženu i opljačkao je, piše dnevni list Koriere dela Sera.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

DNK OTKRIO SILOVATELJA NAKON 14 GODINA! Policija nije htela da odustane od pravde za nesrećnu ženu

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2021

Nakon 14 godina, zahvaljujući DNK, otkrivena osoba koja je u Italiji silovala i opljačkala ženu.. Posle 14 godina, zahvaljujući DNK, policija u Milanu otkrila je i uhapsila nasilnika koji je u centru grada na autobuskoj stanici silovao ženu i opljačkao je, piše dnevni list Il Koriere dela Sera...Nasilnik...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.