[SERVISNE INFORMACIJE] Kako sutra do Batajnice, gde ne parkirati i koji je zvanični hešteg događaja

Izvor: TangoSix.rs, 19.Okt.2017, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

[SERVISNE INFORMACIJE] Kako sutra do Batajnice, gde ne parkirati i koji je zvanični hešteg događaja

Građani koji žele da posmatraju Prikaz „Sloboda 2017“ trebalo bi da do aerodroma Batajnica dođu u periodu od 9 do 11 časova, saopšteno je danas iz Ministarstva odbrane.
Ulaz na aerodrom će biti omogućen na kapijama 1, 1A i 2 koje će biti obeležene, a nalaze se na putu Batajnica-Nova Pazova, navode iz Ministarstva i dodaju da će građanstvo moći da uđe na glavnu kapiju aerodroma ali ne na ulaz kod Vazduhoplovnog zavoda „Moma Stanojlović“. >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs <<
– Zbog opše bezbednosti, saobraćaj od centra Batajnice do Nove Pazove, kao i isključenje sa autoputa kod Novih Banovaca ka Batajnici će biti zatvoren za privatna vozila. Linije gradskog prevoza biće pojačane iz centra Batajnice i Nove Pazove do aerodroma. Napominjemo da parking na aerodromu i ispred aerodorma Batajnica nije moguć. – objašnjavaju iz Ministarstva
Građani koji stignu u Batajnicu BG vozom moći će na dan prikaza da koriste i posebne lokalne linije Gradskog saobraćajnog preduzeća koje će polaziti sa železničke stanice i iz centra Batajnice i prevoziti putnike direktno do vojnog aerodroma, kažu iz Ministarstva odbrane:
– U saradnji sa Gradom uvedene su kružne šatl linije na tom potezu. Molimo građane koji dolaze da posmatraju Prikaz „Sloboda 2017“ da slede uputstva predstavnika MUP-a i Vojske Srbije. –
Još jednom spavate i MiG-ovi! Iz saopštenja Ministarstva odbrane jasno je da će parkiranje biti moguće jedino u ili oko Batajnice.
Zvanični hešteg za društvene mreže biće #Sloboda17
Kako Tango Six saznaje registrovano je preko 65 redakcija, nešto preko 300 novinara. Meteo uslovi sutra biće savršeni, kao danas očekuje se temperatura oko 22 stepena.
Vidimo se na Bataji!

The post [SERVISNE INFORMACIJE] Kako sutra do Batajnice, gde ne parkirati i koji je zvanični hešteg događaja appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministarstvo odbrane izdalo saopštenje građanima Srbije koji žele da prisustvuju manifestaciji "Sloboda 2017"

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2017

Linije gradskog prevoza, navode, biće pojačane iz centra Batajnice i Nove Pazove do aerodroma..Ministarstvo odbrane saopštilo je danas, povodom manifestacije "Sloboda 2017", da će ulaz na aerodrom Batajnica biti moguć na kapijama 1, 1A i 2, koje će biti obeležene, a nalaze se na putu Batajnica-Nova...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.