SEGA 2020 – Nova konferencija u Beogradu posvećena sektoru regionalne i globalne generalne avijacije

Izvor: TangoSix.rs, 06.Feb.2020, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEGA 2020 – Nova konferencija u Beogradu posvećena sektoru regionalne i globalne generalne avijacije

Nakon ovogodišnje SEAS konferencije u martu (koju ćemo uskoro krenuti detaljnije da promovišemo) zadovoljstvo nam je da najavimo još jednu vazduhoplovnu konferenciju koja će se održati 7. i 8. aprila u Beogradu.
Srpska kompanija APS – Aviation Parts Service, d.o.o. i Tango Six Events organizovaće konferenciju pod nazivom SEGA (Southeast Europe General Aviation) zamišljenu kao specijalizovani skup vazduhoplovne industrije fokusirane na oblast generalne avijacije >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << .
Prva SEGA konferencija održaće se u hotelu Hilton 7. i 8. aprila ove godine i na njoj će kompanije iz sektora generalne avijacije predstaviti svoje proizvode i inovacije. Reč je o dvodnevnom skupu na koji će doći proizvođači i kompanije koje se bave uslugama u ovoj niši industrije iz Severne Amerike i Zapadne Evrope. SEGA će biti prilika da se predstave ovdašnjoj stručnoj publici i da sa učesnicima razgovaraju o aktuelnim temema i najnovijim dostignućima ovog sektora.
Hotel Hilton, Beograd, 7. i 8. april – Želja nam je da pružimo priliku našim profesionalcima iz generalne avijacije da se bolje upoznaju sa svojim američkim i kolegama iz Evrope. Konferencija je namenjena za manji broj učesnika koji se pre svega profesionalno bave ovim sektorom. Ideja je da manji broj ljudi i kompanija dobije dovoljno prostora da sa gostima iz inostranstva razmeni iskustva i dogovori saradnju.
Stoga će i planirana agenda događaja biti fokusirana na prezentacije i organizovane razgovore između kompanija proizvođača/pružaoca usluga sa preduzećima i pojedincima koji su u sektoru generalne avijacije u regionu.
Posebno značajan segment SEGA koferencije su dragocene mogućnosti umrežavanja proizvođača delova za vazduhoplovstvo iz Sjedinjenih Američkih Država  i Zapadne Evrope, koji će prezentovati svoje proizvode učesnicima kao potencijalnim kupcima i korisnicima usluga u regionu. – kaže za Tango Six Nenad Spasić, direktor APS-a.
Spasić ističe da će ceo događaj biti „B2B orijentisan“ i da će se program konferencije nakon prezentacija gostujućih kompanija iz inostranstva nastaviti na posebno ugovorenim B2B sesijama gde će možda neki proizvođači naći svoje nove regionalne klijente.
– Ovom prilikom bih želeo da pozovem sve regionalne kompanije koje posluju u sektoru generalne avijacije da nam se jave kako bi im detaljnije predstavili ideju SEGA konferencije i kako bismo uspostavili saradnju u pogledu njihovog prisustva, sastanaka sa inostranim kompanijama ili nastupa na konferenciji. – poručuje direktor APS-a.
Više informacija o učešću na konferenciji možete dobiti javljanjem na – info@sega.rs

The post SEGA 2020 – Nova konferencija u Beogradu posvećena sektoru regionalne i globalne generalne avijacije appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.