[SEAS 2018] Hvala vam!

Izvor: TangoSix.rs, 13.Mar.2018, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

[SEAS 2018] Hvala vam!

Naš drugi događaj završen je prošle nedelje uz statistike koje su iznenadile i nas iz Tango Sixa.
Drugi Vazduhoplovni samit jugoistočne Evrope posetilo je u dva dana ukupno 790 delegata – vazduhoplovnih profesionalaca, predstavnika inostranih i domaćih kompanija (njih 130 ukupno), studenata i medija.
 
 
Na prvom panelu drugog dana govorili smo o vojnim helikopterskim operacijama u regionu / Foto: Tango Six
Drugom >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << SEAS-u dodali smo sajamsko-izložbeni segment – imali smo preko 20 štandova srpskih i inostranih kompanija. Poduhvat na koji smo posebno ponosni. Zapravo ne znam da li više na to da smo ugostili i jednu od najvećih kineskih kompanija u oblasti obezbeđenja aerodroma ili što smo uspeli da organizujemo prikaz njihovog najnovijeg skenera za ručni prtljag u predvorju Crowne Plaze. Višednevni trud za višetonski eksponat.
Kao što smo i pretpostavili, panelu o novom/starom trilingu domaće vazduhoplovne industrije data je najveća pažnja u klasičnim medijima. Pisalo se o SEAS-u što u Srbiji, što u regiji.
Preko 790 čekiranih delegata na oba dana samita / Foto: Tango Six Ugostili smo 40 panelista na 11 panela uz tri keynote prezentacije. Opseg diskusija ove godine bio je najširi mogući. Od do sada najdetaljnijeg osvrta na helikopterske operacije u civilnom i vojnom segmentu, preko prezentacija najvećih svetskih proizvođača regionalnih putničkih aviona, edukacije u vazduhoplovstvu, priče o malim aerodromima, dronovima, aerodromskom obezbeđivanju i svim kreativnim načinima kako srpske kompanije razvijaju svoje kapacitete za posebne modifikacije i inovativne MRO proizvode.
Posebno nas raduje činjenica da je na ovogodišnjem SEAS-u sklopljeno i nekoliko poslova ali i prvi dan manifestacije kada smo u posebnoj sali organizovali unapred ugovorene B2B sastanke.
Kolege su se susrele, studenti tri beogradska fakulteta vazduhoplovnog usmerenja imali su priliku da besplatno prisustvuju događaju i inspirišu se, kompanije su „jurile“ buduće i trenutne klijente – jer slanje mejlova i telefonski pozivi ne sklapaju poslove.
Crowne Plaza tesna za sledeći SEAS? / Foto: Tango Six Sada kad su se emocije slegle, pravimo planove za budućnost. SEAS smo zamislili kao dvogodišnji događaj, trenutna lokacija nam svakako postaje tesna i ko zna gde i u kom formatu ćemo vam se predstaviti 2020. godine. Ali obećavamo da hoćemo, da imamo nove ideje i da će sledeći samit tek pomeriti granice.
U narednih nekoliko dana emitovaćemo integralne video-snimke svih panela kao i posebne intervjue sa najinteresantnijim učesnicima i izlagačima.

The post [SEAS 2018] Hvala vam! appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.