SAZNAJEMO: RASPODELA KARATA U VLADI: Evo ko bi mogao da se vrati na čelo MUP, ko su novi ministri, a ko je na IZLAZNIM VRATIMA!

Izvor: Kurir, 20.Feb.2024, 07:52

SAZNAJEMO: RASPODELA KARATA U VLADI: Evo ko bi mogao da se vrati na čelo MUP, ko su novi ministri, a ko je na IZLAZNIM VRATIMA!

Ukoliko ne bude premijer, što je jedna od opcija, Siniša Mali će ostati na mestu ministra finansija. Milošu Vučeviću, još jednom favoritu za predsednika vlade, mogao bi da pripadne resor pravde, a Ani Brnabić parlament, nezvanično saznaje Kurir

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

EVO KAKAV ĆE BITI SASTAV NOVE VLADE SRBIJE! Dolaze NOVI ministri, a neki na IZLAZNIM vratima

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024

Nezvanične informacije...Ukoliko ne bude premijer, što je jedna od opcija, Siniša Mali će ostati na mestu ministra finansija. Milošu Vučeviću, još jednom favoritu za predsednika vlade, mogao bi da pripadne resor pravde, a Ani Brnabić parlament, nezvanično saznaje Kurir...Srbija bi početkom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.