SANJA JE OSVOJILA POLA MILIONA I OBORILA REKORD Sada otkriva na šta će potrošiti novac koji je otela od tragača Žarka

Izvor: Kurir, 06.Mar.2024, 06:49

SANJA JE OSVOJILA POLA MILIONA I OBORILA REKORD Sada otkriva na šta će potrošiti novac koji je "otela" od tragača Žarka

Jedanaesta sezona Potere donela je puno pobedničkih epizoda tokom kojih smo srčano navijali za takmičare. Profesorka književnosti i ljubiteljka kvizova Sanja Pavlović samostalno je pobedila tragača Žarka i osvojila 500.000 dinara. Time se upisala na listu rekordera „Potere“, postavši prva žena kojoj je pošlo za rukom da potpuno sama osvoji ovoliki iznos.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Sanja Pavlović oduševila Srbiju u “Poteri” i osvojila 500.000 dinara, a sada otkriva na šta će potrošiti nagradu

Izvor: Luftika.rs, 06.Mar.2024

Sanja Pavlović ispisala je istoriju što se tiče kvizova u Srbiji. Ona je u Poteri osvojila 500.000 dinara, pa je zaslužila da joj Tragač ustane i aplaudira, Jovan Memedović se pokloni, a cela Srbija poručuje – svaka čast.. Jedanaesta sezona Potere donela je puno pobedničkih epizoda tokom kojih...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.