SAMO JEDAN ČOVEK JE MOGAO KRALJICU DA ZOVE ELIZABETA: Poznati državnik joj je bio toliko blizak da je javno primetio i da je smršala! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 01.Jul.2019, 07:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMO JEDAN ČOVEK JE MOGAO KRALJICU DA ZOVE ELIZABETA: Poznati državnik joj je bio toliko blizak da je javno primetio i da je smršala! (VIDEO)

Kraljevski protokol nalaže da se britanskoj kraljici svi obraćaju na određeni način, posebno ako to čini neko ko nije član kraljevske porodice. Ipak, postojala je jedna osoba koja joj se obraćala po imenu.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

SAMO JEDAN ČOVEK JE MOGAO KRALJICU DA ZOVE ELIZABETA: Poznati državnik je u javnosti govorio i o njenoj kilaži! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2019

Kraljevski protokol nalaže da se britanskoj kraljici svi obraćaju na određeni način, posebno ako to čini neko ko nije član kraljevske porodice...Ipak, postojala je jedna osoba koja joj se obraćala po imenu...Kraljevski stručnjak Ričard Ficviliams objašnjava da je retko da se nekome ko se susreće...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.