SAHRANJENA VERICA BARAĆ

Izvor: Kurir, 21.Mar.2012, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAHRANJENA VERICA BARAĆ

Predsednica Saveta za borbu protiv korupcije sahranjena juče na seoskom groblju u Preljini, na sprovodu bili rodbina i prijatelji

ČAČAK - Skromna sahrana.

Bez velike medijske pažnje juče je na seoskom groblju u Preljini sahranjena Verica Barać, predsednica Saveta za borbu protiv korupcije. Osim roditelja Srba i Nere, sestara po ocu Maje i Dijane i supruga Danila Šukovića, sahrani su prisustvovali rođaci, komšije i prijatelji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
Volela je životinje

- Njena je želja bila da danas ovde bude najviše dvadesetak ljudi, njoj najbliskijih. Međutim, ljudi su došli ne znajući za to. Iz Beograda, osim njenog supruga, koji je stigao sa ćerkom i dva brata, niko se nije pojavio - rekla je jedna od bliskih rođaka, naglasivši da je stav porodice da se sahrana ne fotografiše.

Bez posmrtnih govora i čitanja telegrama saučešća, Verica Barać je sahranjena po pravoslavnim običajima, a opelu je prisustvovalo stotinak ljudi. Mada je veliki deo života provela u Čačku i Beogradu, po sopstvenoj želji sahranjena je na seoskom groblju u Preljini, gde je pre desetak godina kupila skromno seosko domaćinstvo.

Denis Čeković

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.