„Ryanair“: Prevezeno 50 hiljada putnika u prvih osam meseci letenja iz Niša

Izvor: TangoSix.rs, 12.Apr.2017, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Ryanair“: Prevezeno 50 hiljada putnika u prvih osam meseci letenja iz Niša

Low-cost prevoznik Rajaner (Ryanair) prevezao je ukupno 50.000 putnika iz i ka Nišu u proteklih osam meseci, rečeno je na konferenciji za medije koja je tim povodom održana na aerodromu „Konstantin Veliki“, saopštila je irska avio-kompanija.
–  U predstojećoj letnjoj sezoni nastavićemo da letimo na dosadašnje 4 rute – ka Berlinu, Bratislavi, Bergamu i Vezeu. Radujemo se rastu broja linija iz Srbije, poveánju saobraćaja i turizma u narednom periodu. – navela je menadžerka >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << marketinga i prodaje za istočini Mediteran u kompaniji Rajaner, Dimitra Apatsidou. 
Ona je podsetila da je cilj kompanije da u prvih godinu dana na ovim rutama ukupno preveze 120.000 putnika, o čemu je u intervjuu za Tango Six govorila i predstavnica Rajanera, Kiara Ravara, prilikom pokretanja linije za Berlin.
Doček Rajanerovog B737-800 4. septembra na niškom aerodromu / Foto: Neda Mojisilović, Tango Six Prvu liniju koju je Rajaner pokrenuo iz Niša bila je za Berlin.  B737-800 sa kapacitetom od 189 putnika dočekan je 4. septembra prošle godine na aerodromu „Konstantin Veliki“. Piloti na ovom letu bili su Vladimir Milićević (sa kim je Tango Six imao priliku da uradi intervju pre leta) i Stefan Jovanović.
Nakon Berlina Rajaner je uveo linija za Bratislavu, Bergamo i Vece (Milano i Dizeldorf).

The post „Ryanair“: Prevezeno 50 hiljada putnika u prvih osam meseci letenja iz Niša appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

“Ryanair“: Prevezeno 50 hiljada putnika u prvih osam mjeseci letenja iz Niša

Izvor: Capital.ba, 12.Apr.2017

NIŠ, Low-cost prevoznik Rajaner (Ryanair) prevezao je ukupno 50.000 putnika iz i ka Nišu u proteklih osam mjeseci, rečeno je na konferenciji za medije koja je tim povodom održana na aerodromu „Konstantin Veliki“, saopštila je irska avio-kompanija.   – U predstojećoj letnjoj sezoni nastavićemo...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.