Rodžer Voters: „Želim čitav svet da pitam – vi želite da započnete rat s Rusima?  Vi ste poludeli! Znate li s kime imate posla?“

Izvor: Vostok.rs, 30.Avg.2018, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodžer Voters: „Želim čitav svet da pitam – vi želite da započnete rat s Rusima? Vi ste poludeli! Znate li s kime imate posla?“

Rodžer Voters, osnivač i bivši vokal planetarno poznate muzičke grupe "Pink Flojd" govorio je o Rusiji i odnosu zapadnog sveta prema njoj.

“Želim čitav svet da pitam – vi želite da započnete rat s Rusima?
Vi ste poludeli!

Znate li s kime imate posla?


Rusi su vas oslobodili od nacizma, i platili cenu 20. miliona svojih života.


Šta su vam loše uradili? I uopšte, o čemu pričate?


I želite ratovati s njima?


Ja ne znam kako će Ukrajina izaći iz sadašnje situacije. Ali, optuživati Rusiju je smešno, mada Amerikanci to dobro umeju da rade.


Oni vladaju medijima i mogu vrteti kako im volja, i zato im veruju.”



Voters je poznat po svom humanitarnom radu i da kroz svoju muziku se bori protiv diktature i nacizma. Poznato je da su mu ded i otac poginuli u borbi protiv nacizma tokom dva svetska rata.

IN4S

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.