Izvor: B92, 22.Apr.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodbina (od)blokirala most

Zrenjanin -- Članovi porodica osoba za koje se pretpostavlja da su bili putnici autobusa "Autobanata" odblokirali su Žabaljski most.

Oni su blokadu mosta započeli oko 14 sati jer smatraju da formirani krizni štab i koordinatori akcije traganja za nestalim putnicima i vađenja autobusa iz Tise nemaju pouzdan plan delovanja. Njima se u međuvremenu obratio ministar za kapitalne investicije Velimir Ilić, a nakon razgovora s njim porodice osoba koje se vode kao nestali odblokiraki >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su most.

Naime, Ilić je porodicama nastradalih poručio da će akcija izvlačenja autobusa iz Tise početi u subotu u 10 sati i da će do nedelje sve biti gotovo.

Podsetimo, autobus sa putnicima, nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila u prošli petak, survao se u Tisu, a za nestalim putnicima se još traga.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.