Rod Blagojević od pritvorenika do superstara

Izvor: Danas, 11.Jun.2009, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rod Blagojević od pritvorenika do superstara

Američki političar srpskog porekla Rod Blagojević je nakon pritvaranja i smenjivanja sa mesta guvernera Ilinoisa odlučio da postane „superstar“, to jest da se našali malo na svoj račun u satiričnom komadu koji nosi njegovo ime. Blagojeviću je početkom godine, kroz postupak impičmenta, oduzeta guvernerska funkcija zbog optužbi da je pokušao da trguje bivšim senatorskim mestom sadašnjeg predsednika Sjedinjenih Država Baraka Obame, i da je zloupotrebom službenog položaja prikupljao donacije za kampanju.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rod Blagojević superstar!

Izvor: 24sata, 11.Jun.2009

Blagojeviću je početkom godine, kroz postupak impičmenta, oduzeta guvernerska funkcija zbog optužbi da je pokušao da trguje bivšim senatorskim mestom sadašnjeg predsednika SAD Baraka Obame, i da je zloupotrebom službenog položaja prikupljao donacije za kampanju.

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.