Izvor: Blic, 03.Maj.2016, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ribnica narasla za metar, ostale reke oko Kraljeva ne prete

Nivo reke Ribnice porastao je za oko jedan metar, a reka bi mogla da ošteti nezaštićene delove obale, izjavio je Radoica Kočović,načelnik Odeljenja za vanredne situacije u Kraljevu.

- Ribnica je malo podivljala od poslednjih padavina, a u njenom gornjem toku ima obala koje reka potkopava, a koje nisu zaštićene. Vodostaj će zavisiti od padavina narednih dana. Štab za vanredne situacije Grada Kraljeva je u pripravnosti, i pratićemo situaciju na

Ribnici – rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je Kočović.

Načelnik je naglasio da su Zapadna Morava i Ibar daleko ispod redovnih odbrana od poplava, ali napomenuo da će njihov vodostaj, pre svega misleći na Moravu, u mnogome zavisiti od vodostaja rečica u gornjem toku.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.